Tietosuojakäytäntö

Sinun oikeutesi rekisteriä koskien

EU:n tietosuojalain puitteissa sinulla on seuraavat oikeudet rekisteriä koskien:

Oikeus tarkistaa itseäsi koskevat henkilötiedot ja rekisterin sisältö
Oikeus tietojen oikaisemiseen
Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (Voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
Oikeus vastustaa käsittelyä
Oikeus peruuttaa suostumus (Voit esimerkiksi peruuttaa uutiskirjeen tilaamisen)

Säilytämme tietojasi:

Säilytämme tietojasi:
Kirjanpitoaineistossa 5 vuoden ajan

Huomioithan, että voimme poistaa rekisterin tietoja vain jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa tietojen käsittelyä. Lakisääteinen velvoite voi esimerkiksi olla kirjanpitolain vaade säilyttää kuitteja ja muita tositteita.

Kenellä on pääsy tietoihini?

Henkilötietojesi pääsy on rajattu yrityksemme työntekijöihin ja yhteistyökumppaneihin, joita tilauksen käsittely tai markkinointi vaatii:

Yrityksemme työntekijät
Maksunvälittäjä, joka käsittelee tilauksen maksun
Postilaitos tai kuljetusyritys, joka toimittaa tilauksesi
Tilitoimisto ja tilintarkastaja, jotka ylläpitävät yrityksen kirjanpitoa
IT-palveluntarjoajat, jotka ylläpitävät verkkosivujamme

Keräämme henkilötietoja ainoastaan tilausten käsittelyyn ja asiakasuhteen hoitamiseen, jonka osa markkinointi myös on. Keräämme yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa henkilötietoja, joita voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin, kuten olemme määritelleet omassa sekä tietosuojakäytännössä ja evästeselosteessa. Emme myy keräämiämme henkilötietoja. Niitä ei myöskään luovuteta kolmansille osapuolille tarpeettomasti.