PATAKIRPPIKSEN TIEDOTE/INFO

Hyllypaikka sisältää 3 hyllyä ja vaatetangon sekä henkarit. Häkkihuoneita on erikokoisia: pieni, normaali, iso ja jätti. Kaikki on reunustettu verkkoseinillä.

Pöytävuokra on 18€/viikko
Häkkihuoneen vuokra: Pieni: 30 €/vko, 90 €/4 vko
Normaali: 30, 110 €/4 vko
Iso: 30 €/vko, 120 €/4 vko
Jätti: 130 €/4 vkoOtamme lisäksi myynnistä 5% provision.

Voit vuokrata myös pelkän vitriinipaikan. Vuokra on 1€/tuote/viikko. Kokonaisen vitriinihyllyn vuokra on 7€/viikko.
Paikkavuokra maksetaan varattaessa. Jos haluat peruuttaa jo maksetun myyntipaikkasi, veloitamme siitä 5€ peruutusmaksun. HUOM!
JATKUVA VARAUS TULEE IRTISANOA KOLME KOKONAISTA PÄIVÄÄ ENNEN LOPETTAMISTA!. 

Voit vuokrata paikan Patakirppikseltä tai suoraan netistä osoitteessa www.patakirppis.com. Vuokratessasi paikan saat käyttäjätunnuksen ja salasanan.
Viivakoodihintalaput saat Patakirppikseltä ilmaiseksi, niitä ei voi tulostaa kotona. Halutessasi voit ostaa tarrallisia viivakoodihintalappuja kirppikseltä 0,50€/arkki(30tarraa)
Tuotteiden hinnoittelu ja myynnin seuranta:
Myyntiä pystyy seuraamaan myyntijakson aikana internetissä Patakirppiksen varausjärjestelmästä osoitteessa www.patakirppis.com

Kirppari-Kalle -ohjelmassa pystyt hinnoittelemaan ja nimeämään tuotteesi valmiiksi, jolloin hintalapputarroihin tulostuu tuotteille antamasi nimet ja hinnat. Tällöin myynninseurannassa näkyy tuotenumeron ja myyntihinnan lisäksi tuotteen nimi (ks. www.kirpparikalle.net)

Lataamalla Kirppari-Kalle -sovelluksen myös puhelimeesi, voit seurata myyntiäsi (Android/IOS)

Jos kirjoitat hintatarrat käsin ja haluat seurata myyntiä tuotekohtaisesti, sinun tulee täyttää yhteenvetolista, jotta tiedät, mikä koodi tarkoittaa mitäkin tuotetta. Hintalappuun täytyy AINA laittaa myös TUOTEKUVAUS, muutoin emme voi myydä tuotetta. Koska käytössämme on asiakasnumeroon perustuvat hintatarrat, voi tuotteita myydä jo myyntijaksoa edeltävänä iltana.
Myyntiajan päättyessä myyntipaikan tulee olla tyhjä klo 17 mennessä. Tyhjentämättä jääneistä myyntipöydistä veloitamme 15 € tyhjennysmaksun. Häkkipaikan tyhjennyksestä veloitamme 45 €.
Turvallisuus: Patakirppiksellä on tallentava kameravalvonta, elektroninen hälytinporttijärjestelmä ja vartija käy päivittäin. Arvokkaimpiin tuotteisiin kannattaa kiinnittää kovahälytin tai tarrahälytin. PALOTURVALLISUUSSYISTÄ LATTIALLA TAI KÄYTÄVILLÄ EI SAA SÄILYTTÄÄ TAVARAA!
Kiellettyjä tuotteita ovat: elintarvikkeet (myös eläinten ruoat), alkoholi, tupakka- ja nikotiinituotteet, lääkkeet, aseet, herkästi syttyvät aineet, piraattiäänitteet ja -filmit ja epäsiveelliset tuotteet.
Tilitys tehdään aikaisintaan viikon kuluttua, arkipäivänä (ma-pe) klo 10 – 17. Tilityksen saa myös pankkitilille, tällöin rahat näkyvät tilillä 1-5 arkipäivän kuluessa. Varat luovutetaan käteisenä kuittausta vastaan myyntipaikan varaajalle tai hänen valtakirjalla valtuuttamalleen henkilölle (henkilöllisyys todistettava)Valtakirjalla tilitettäessä tilitys maksetaan aina pöydänvuokraajan tilille.   Huom! Jos tilityksesi ylittää 400 € ja haluat sen käteisenä, pitää siitä ilmoittaa kirppikselle vähintään kaksi päivää ennen tilityksen ottamista.
Vinkkejä myyvään kirppispaikkaan:
tuo myyntiin hyväkuntoisia ja puhtaita tuotteita
kirjoita tuotteen kuvaus ja hinta selkeästi hintalappuun. Jos tuotteessa on jotain vikaa, kirjoita myös siitä
kiinnitä hintalaput hyvin kiinni. Käytä apuna nuppineuloja, teippiä yms. Huom! Älä laita neulaa tai teippiä viivakoodin päälle
älä laita myyntipaikkaa kerralla liian täyteen vaan tuo tavaraa lisää pitkin viikkoa
pidä myyntipaikka siistinä, kannattaa käydä mahdollisimman usein siistimässä paikkaa
älä ylihinnoittele! Seuraa kirpputorien yleistä hintatasoa ja mieti, mitä itse olisit valmis maksamaan samanlaisista tuotteista
jos tuotteet eivät myy, laske hintoja (muista aina hintoja muuttaessasi laittaa uusi hintalappu). Voit myös laittaa kaikki tuotteet alennukseen. Yleisimmät alennusprosentit ovat -25%, -30%, -50%, -70% ja -90%
HUOM! Jos sinulla on useita kirppispaikkoja samaan aikaan, koskee alennus kaikkia paikkoja, myös vitriinissä olevia tuotteita.

Vinkkejä hälyttimen käyttöön:
–käytössämme on 5 erilaista hälytintä: nastakovahälytin, lenkkikovahälytin, tarrahälytin, CD- ja DVD-lukko.

–Kovahälyttimiä voi vuokrata infopisteestä ja kassoilta.

–Tarrahälyttimet maksavat 0,15 €/kpl ja kovahälyttimet/CD/DVD-lukot 0,25 €/kpl. Lopettaessasi kirppispaikan, henkilökunta poistaa hälyttimet kassalla. Nopeuttaaksesi kassan toimintaa, lajittele hälylliset tuotteet erikseen muista tuotteista.

nastalla olevat kovahälyttimet sopivat parhaiten vaatteisiin ja laukkuihin
kiinnitä nastallinen kovahälytin aina kiinni suoraan itse tuotteeseen ja mielellään hintalapun läpi mutta niin, ettei viivakoodi peity
lenkillä olevat kovahälyttimet sopivat mm. kenkiin, tavaroihin, kelloihin ja koruihin
tarrahälyttimiä tulisi laittaa vain sellaisiin tuotteisiin, joihin kovahälytintä ei saa kiinni
laita tarrahälytin piiloon esim. hintalapun alle
älä leikkaa, ruttaa tai laita tarrahälytintä metallia vasten!

Yhdessä pöydässä voi olla yksi kaverivaraus ilmaiseksi, mikäli haluat liittää useamman kaverin paikkaasi, maksaa varaus 2€/viikko.

Kaverivarausten tilitykset maksetaan aina tilille, niitä ei saa käteisenä.